Andreea Blandu

andreea blandu

A

ndreea Blandu este originara din Hunedoara dar locuieste in Bucuresti, a studiat Relatii internationale si studii europene la Universitatea din Bucuresti, este autoarea a doua carti si editor la Intervio.ro.

Mai multe despre Andreea poti afla chiar de pe profilul ei de facebook, care este si sursa imaginii de mai sus.

Despre cartile scrise de Andreea Blandu

A debutat in martie 2013 cu primul roman, Sclipind la ultimul vagon,  la editura Emia. Ulterior, acesta a fost reeditat in noiembrie 2016, la editura Librex.

Sclipind la ultimul vagon

Cartea este descrisa ca fiind mai mult decat un roman de dragoste. Este o poveste impresionata si intens psihologica. Fiecare personaj este introspectiv si cautator al adevarului intern.

Este un roman ce exploreaza sentimente, fapte si atitudini, undeva dincolo de limitele impuse de ratiune.

Ne este prezentata povestea unui barbat fatal, barbatul cuceritor, obisnuit sa i se faca pe plac si egosit. Este totusi prins intr-o iubire domestica, visand la iubirea ideala.

In celalalt colt al ringului avem adolescenta romantica si exuberanta ce isi traieste prima iubire. Este un sentiment frumos presat totusi de faptul ca obiectul iubirii sale este prins intr-o mica casatorie.

O recenzie completa si complexa gasiti pe cartinemuritoare.

coperta in tempora andreea blandu

In tempora a aparut la Librex, cred ca in 2016. Este o carte si mai introspectiva decat prima sau mai bine zis, o carte mai filosofica. Povestea este cumva mai complexa si mai adanca.

Ne prezinta pe undeva o calatorie avansata, un drum deja parcurs. Este o poveste pe care o intelegem si o traim prin intermediul introspectiilor. Ai simtit vreodata ca abia dupa nu stiu, trei ani dupa ce s-a intamplat ceva ai inteles de ce s-a intamplat chestia aia? Cam in directia asta cred ca ar merge si cartea, simplificand la maxim.

Nu lipseste nici condimentul, adica povestea de iubire a doi oameni cu care viata n-a fost deloc blanda ci i-a testat din greu.

Puteti citi o recenzie completa pe literaturapetocuri.


Poti cumpara ambele carti de pe libris.ro


Te astept pe pagina noastra de facebook, Scriitori Romani si nu uita sa te abonezi la blog (introduci mailul si numele in campul din dreapta sus) pentru a primi ultimele articole direct pe mail.

Daca esti roman, sustine literatura romana!

Sursa imagini: facebook autoare

Andreea Blandu
4.5 (90%) 2 votes

2 comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *