Andreea Chiuaru

Andreea Chiuaru

A

re 22 de ani, studiaza jurnalismul, este propietarul blogpentrusuflet.ro si content writer pentru Upswing. Este originara din Campina dar locuieste in Bucuresti.

Se descrie ca fiind o cititoare asiduua si a inceput sa scrie pe diverse bloguri, pagini de facebook etc. de pa la vreo 15 ani. Prin blog dar si prin scrierile sale, este hotarata sa-si imparta experientele de viata cu ceilalti. Mai spune si ca este o idealista si o romantica incurabila.

Mai multe despre Andreea, puteti citi chiar pe blogul ei de unde am cules si eu informatiile de mai sus.

Oamenii spun ca ceea ce scriu vindeca suflete si imi place sa cred ca au dreptate.

coperta cronica unei despartiri andreea chiuaru

Cronica unei despartiri

Este cartea cu care Andreea Chiuaru a debutat in lumea literelor. A aparut in 2016 are 290 de pagini si o coperta absolut fantastica. Imi plac mult cartile cu coperti frumos ilustrate si bine lucrate, cazul de fata.

Cartea ne prezinta povestea unei „eroine necunoscute”, Jane Doe, cum ar zice americanii. Ma rog, nu este o eroina ci o fata fara nume care s-a despartit de Alex, prietenul ei si prima ei iubire. N-are nume deoarece numele ei poate fi inlocuit cu numele oricaruia dintre noi.

Incepand cu o data exacta, 18 iunie, ea incepe sa tina un jurnal in care povesteste evident despre relatia sa cu Alex. Il iubeste mult, dar treptat pare ca ceva se rupe si nu prea mai au de-a face unul cu celalalt. Asta transforma se pare jurnalul intr-un soi de cutie neagra, ce inregistreaza atat suisurile cat si coborasurile relatiei cu Alex.

Inevitabilul se intamplat si relatia celor doi ajunge la final dar asta nu inseamna ca totul s-a terminat. Oare o sa-l uite pe Alex si o sa treaca peste despartire?  Vezi tu daca citesti cartea.

O recenzie completa pentru Cronica unei despartiri  o gasesti pe literaturapetocuri.


Cartea poate fi cumparat de pe carturesti.

Daca esti roman, sustine literatura romana! Te astept pe pagina Scriitori Romani si te invit sa te abonezi la blog, campurile din dreapta sus, ca sa fii la curent cu noutatile.

Sursa imagini: facebook Andreea Chiuaru

Andreea Chiuaru
4.7 (93.33%) 3 votes

2 comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *