Ce carte necunoscută ai citit și ți-a plăcut maxim?

coperta drumul de titus suciuMă uitam pe reddit și acolo s-a entuziasmat cineva că a cumpărat o carte no-name și că i-a plăcut maxim.

Mergând pe ideea asta, mi-am dat seama că și eu am minim o carte de acest gen, pe care trebuie să o regăsesc, pentru că iar am pierdut-o.

Cartea asta are o poveste interesantă, am citit-o la țară, când eram mic dar aveam însă impresia că lipsesc pagini din ea, mi se părea că se termină brusc. Au trecut ani buni, vreo 10 cred și eu am uitat de carte.

Mi-am amintit apoi de ea într-o vreme, dar nu reușeam deloc să-mi amintesc numele și mi-a mai luat o grămadă de timp până să o găsesc. Într-un final, am regăsit-o și am citit-o într-o singură seară, atât de mult mi-a plăcut. Dezamăgire maximă însă, finalul cărții era cel citit când eram mic, nu lipsea nicio pagină.

Cartea o recomand cu drag, se numește Drumul și este scrisă de Titus Suciu. Din păcate cartea nu se găsește pe piață, doar pe câteva site-uri gen okazii. Dar de același autor găsești ediții noi pentru alte cărți precum Magistrul de la Malul Vieții sau Calvarul Învingătorului.


Tu, care e cartea ta preferată, dar no-name?

Ce carte necunoscută ai citit și ți-a plăcut maxim?
Evalueaza acest articol!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *