Georgiana Vâju

Georgiana Vâju

Salutare. Autorul de astăzi este Georgiana Vâju, care a debutat în lumea scriitorilor în decembrie 2016, la editura Quantum, cu romanul „Nu te împiedica de mine, te implor!”

Cred că cel mai bine este s-o cunoaștem pe Georgiana prin prisma propiilor cuvinte, o descriere ce figurează pe site-ul Quantum Publishers:

Eu nu scriu de când mă știu; de fapt, habar nu am de când scriu, știu doar că o fac. Îmi plac cuvintele nerostite, cele care prind contur în gând, dar din varii motive rămân captive acolo. Și e păcat, pentru că, de foarte multe ori, se întâmplă ca întreaga noastră ființă să fie concentrată în gânduri fără glas. Ca să prindă viață și cele nerostite, eu le-am eliberat. Și mi-a plăcut, s-au adunat, s-au conturat.”

Un scriitor îl cunoști totuși mai bine citindu-l. Fiecare scriitor pune o bucățică de suflet în propiile scrieri, fie că vrea, fie că nu vrea. De aceea propun să trecem mai deperte și să vedem despre ce este vorba în cartea Georgianei, „Nu te împiedica de mine, te implor!”

Nu te împiedica de mine, te implor!

georgiana vâju nu te împiedica de mine, te implor

După cum am precizat mai sus, cartea a apărut la editura Quantum Publishers, în decembrie 2016. Este așadar o carte tinerică, are doar două luni de când a apărut. Cartea ne-o prezintă pe Ana, o tînără foarte inteligentă și foarte frumoasă, psiholog de profesie. În ciuda profesiei și a faptului că este o persoană raționala, Ana gândește cu inima iar asta o trage rău în jos.

O relație nocivă aproape complet îi cam dă universul peste cap. Ana are nevoie să se reculeagă, sî-și revină, se află la o cumpănă a vieții sale. Din propie inițiativă ajunge într-un sanatoriu, ca să se refacă. Are și noroc și ghinion, fiindcă acolo îl întânește pe Iv, medicul său curant de care se pare că se cam îndrăgostește.

Dragostea asta însă îi cam pune bețe în roate fiindcă nu prea o ajută să se liniștească; o ajută însă să se regasească, să-și pună întrebări, iar introspecțiile să o aducă la suprafață.


Găsiți o recenzie completă pe chicklitmagazine.ro iar pe Georgiana o găsiți pe facebook sau pe blogul ei personal.

Cartea poate fi cumpărată de pe libris.ro

Sursă imagini: facebook autor.

Georgiana Vâju
4.3 (86.67%) 3 votes

2 comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *