Inapoi la scoala, reduceri pentru elevi – dar nu numai

Imi pare rau. Daca esti parinte in perioada asta, imi pare rau. Stiu ca ai incurcat-o.

Din fericire, asta o stiu si magazinele online si s-au gandit sa-ti dea o mana de ajutor. Sunt cel putin trei magazine mari care au pregatit promotii pentru perioada asta, la alegere.

Elefant

Elefantul ofera asa:

  • reduceri de pana la 60% in perioada 05-30.09.2017.
  • transport gratuit prin curier pentru comenzi > 75 de lei

Gasesti aici manuale pentru toti copii, de la grupa pregatitoare la facultate dar si rechizite, chestii de depozitare samd. Ii cam poti cumpara tot ce are nevoie pentru scoala de aici. Tot aici gasesti si ceasuri dar si cosmetice, de la strictul necesar pana la chestii de make-up.

Si tot de pe elefant, ii poti cumpara diverse electrocasnice ca sa te asiguri ca ii pregatesti un mic dejun sanatos. Pregatim corpul si apoi il trimitem sa-si pregateasca si mintea.

Pssttt! Am scris mai mic sa nu vada copilul! Daca tot vine curierul ala, poti sa-ti iei si tu un parfum sau niste cosmetice sunt reduceri foarte mari si poti sa-i si spui partenerului ca na, a fost pentru copil! ;)

elefant.ro%20

Carturesti

Cei de la carturesti, au o campanie ce tine pana la 1 octombrie, ce poarta numele de Școlărești la Cărturești. In perioada asta, poti cumpara de la ei ce e necesar pentru scoala.

Pe langa reducerile standard, ofera si urmatorul pachet de reduceri:

  • 10% la cumpărături de minimum 100 lei
  • 15% la cumpărături de minimum 150 lei
  • 20% la cumpărături de minimum 200 lei

carturesti.ro%20Tot ei au dezvoltat o serie de caiete ilustrate special de cinci ilustratori romani in cadrul proiectului ROD. Sunt foarte misto, pe asta de mai jos ma jur ca mi-l cumpar si eu (blogging fara notite nu prea merge si imi plac chestiile happy). Acesta a fost ilustrat de Ioana Sopov.
Tot aici gasesti si ghiozdane, penare si tot felul de rechizite necesare oricarui copil, frumos decorate si colorate.

Libris

Cei de la libris deruleaza o campanie de nisa in perioada aceasta, ce tine pana la 30.09.2017. S-au axat pe manuale, pentru toata lumea de la clasa 1 pana la clasa a 12, plus dictionare, manuale auxiliare si tot ce e nevoie.

Ei promit cele mai bune preturi pentru manuale, vezi tu daca e sau nu asa.

libris.ro%20

Nu uita totusi, daca nu iti permiti nimic de pe nici unul din aceste site-uri, exista intotdeauna anticariatele si site-uri precum olx. 😉

Succes!

Inapoi la scoala, reduceri pentru elevi – dar nu numai
4 (80%) 2 votes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *