Maria Cristiana Tudose – Eu sunt femeie!

Maria Cristiana Tudose

Salutare. Astazi vorbim despre Maria Cristiana Tudose, autoarea romanului „Eu sunt femeie”.  De obicei, scriu cate ceva si despre autor inainte sa trec la operele literare insa de data asta chiar n-ar avea rost.

Aveti tot ce trebuie sa stiti despre autoare chiar pe site-ul ei propiu si personal, eusuntfemeie.com. Insusi articolul ei de prezentare pare desprins de pe undeva, dintr-un roman.

Ca sa o citez: „Pot spune ca-mi plac serile linistite, imi place sa cred ca singuratatea poate fi un medicament sanatos cateodata, sunt o fire romantica si visatoare. Sunt lunatica, plang si peste o secunda rad, uit de suparare imediat, cred ca suntem datori celor care ne fac sa zambim macar o data pe zi.”

Cartea „Eu sunt femeie”

coperta eu sunt femeie de maria cristiana tudose

A fost lansata in septembrie 2016 la editura Bestseller.

Ne povesteste despre un el si o ea ce „Se cunosc online, fiecare in spatele unui ecran. Ea în Italia, el în Romania. Ceea ce parea initial un amuzament se transforma intr-o iubire virtuala. Se indragosteste inainte de a-l vedea. Ii cucereste inima, sufletul si trupul. Ce se intampla insa atunci cand relatia virtuala se transforma in una reala, iar pentru dragoste ramane sa lupte doar unul dintre ei?

Un roman ce prezinta etapele din viata unei femei, povestite prin prisma a trei generatii pe care le uneste arta de a fi femeie – de a fi si a iubi. O lectura ce se transforma intr-un bilet de calatorie in timp. O poveste sincera despre iubire, speranta si cautarea de sine.”

Ea tocmai iesise dintr-o relatie uratica, unde nu primea ceea ce dorea (si nu in sensul material), nu era deloc respectata, apreciata etc. Era privita cumva ca un fel de accesoriu, ceva de genul. Cu greutate, dar reuseste pana la urma sa iasa din acest cerc vicios.

Este o carte de dragoste insa in acelasi timp si o carte motivationala (indirect) care tine sus steagul feminatatii. Tot aici mai sunt interesante si relatiile interumane, in special cele desfasurate in interiorul unei familii, cele mama-fiica.

O recenzie completa gasiti insa aici, savurand niste delicatese.


Cartea poate fi cumparata de pe elefant sau de pe libris. Mai mult de atat, o puteti asculta sub forma de audiobook pe youtube, narata de Laura Cosoi.

Inchei cu traditionalul indemn „Daca esti roman, sustine literatura romana!”

Sursa imagini: eusuntfemeie.com si facebook autoare

Maria Cristiana Tudose – Eu sunt femeie!
4.3 (86.67%) 3 votes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *