Oameni neserioși

Articolul de azi o să fie scurt. Nu înțeleg de ce sunt oamenii ipocriți și se plâng de neseriozitate. Am tot văzut în timp diverse postări ale scriitorilor români contemporani și diverse plângeri și frustrări ba legate de edituri, ba legate de cititori, c-o fi și c-o păți.

E nașpa când ai de-a face cu oameni neserioși, nu? Așa ziceam și eu. Mi se pare însă ipocrizie pur și simplu să te manifești la modul ăsta dar tu să faci același lucru.

Cum adică? Păi să-ți dau un exemplu. Dacă eu te contactez, îți propun un interviu, accepți cu entuziasm și apoi, după ce-ți trimit întrebările nu mai răspunzi… deși revin la tine… cum ar trebui să cred că ești? Nu înțeleg de ce mai accepți.

Ok, poate pun eu întrebări tâmpite? Desigur, accept această variantă, că nu sunt jurnalist ci doar un cititor și întreb ce aș vreau eu să știu. Dar eu îți dau și site-ul când te întreb dacă vrei să facem acest interviu. Nu te uiți și tu un pic pe el? Există categoria de interviuri, te poți uita și mă poți refuza de la început sau ok, nu-mi răspunzi. Pe asta pot s-o înțeleg.

Nu mă deranjează că mă refuzi, e ok, fiecare are propia strategie, ăsta nu e un blog atât de mare etc. înțeleg aceste aspecte. Mă deranjează că-mi irosești timpul, nu vrei să colaborăm, no problem. Dar spune-mi de la început, așa știu și nu-mi mai pierd timpul cu tine.

Dar când mai întâi zici da, ba chiar ești entuziasmat și apoi dispari precum Equus asinus în ceață, atunci ești neserios și îți meriți soarta. De aia ești unde ești pentru că nu-ți iei treaba în serios sau ai nevoie de un medicament anti balonare. Te pup.

Oameni neserioși
4 (80%) 1 vote

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *