Tudor Mușatescu – Fiecare cu părerea lui

Salutare. Astăzi trecem iarăși printr-o carte românească, prin care am mai trecut și pe celălalt blog unde sunt „rezident”, blogul meu de început. Cartea de care vom vorbi astăzi se numește „Fiecare cu părerea lui”, este scrisă de Tudor Musatescu și este o carte genială.

fiecare cu părerea lui de tudor musatescu

Fiecare cu părerea lui, de Tudor Mușatescu

Am cumpărat-o cumva din eroare într-un deal cu carti ieftine luate de la un anticariat, îmi plăcuse mult coperta. De asemenea, îmi amintesc că eram și foarte curios să citesc ceva de la acest autor, nu citisem absolut nimic scris de el, spre rușinea mea. Mă rog, nici acum o carte citită de la el nu mă face să mă simt mai cult dar zic eu că este un pas înainte, am un pic de habar.

O să vă las să vedeți voi cum este cartea, prefer să nu intru prea mult în detalii, puteți citi mai jos direct fragmente din această carte și va puteți face astfel o părere despre ea, dacă merită sau nu citită. Mie mi-a făcut mare plăcere să o citesc, a fost o relaxare totală.

E o carte pe care aș recomanda-o mc-iilor, unii dintre ei ar avea cu siguranță nevoie să învețe cum se fac jocurile de cuvinte la modul profesionist. Pe mine cartea m-a lăsat cum s-ar spune cu gura căscata, m-a uimit ingeniozitatea cu care autorul s-a jucat cu cuvintele.

Cum ziceam mai sus, puteți citi în continuare mai multe despre cartea „Fiecare cu părerea lui”, scrisă de Tudor Mușatescu.


Daca nu v-a placut articolul acesta, nu este nici o problemă, mai găsiți și altele în recenzii cărți. Vă invit de asemenea să vă abonați la blog, dreapta sus, ca să primiți articolele direct pe mail. Veți fi așadar la curent cu ce apare pe blog în timp real. 

Până data viitoare, sănătate!

Tudor Mușatescu – Fiecare cu părerea lui
5 (100%) 1 vote

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *